10 Orang Volunteer Diperlukan Dalam Bidang Nursing Dan Pharmacy

10 Orang Volunteer Diperlukan Dalam Bidang Nursing Dan Pharmacy

Unit Volunteer & Community MVM telah mengambil inisiatif untuk menggunakan khidmat #VolunteerMVM dalam pelbagai program yang dijalankan oleh MVM bertujuan memanjangkan ikatan perhubungan dan meluaskan jaringan ilmu sesama sukarelawan.

Kali ini khidmat #VolunteerMVM diperlukan dalam program tahunan¬† MVM iaitu Pure Heart 5.1 yang bertemakan “HEALTH IS WEALTH” dimana kami memerlukan sukarelawan yang mahir dalam bidang Nursing Dan Pharmacy untuk membantu kami membuat pemeriksaan kesihatan dan memberi konsultasi kepada ibu bapa yang terlibat bagi menjaga kesihatan mereka dengan sebaiknya.

Jadi, kami perlukan khidmat 10 Volunteer yang awesome untuk membantu kami pada hari kejadian tersebut.

In sha Allah, program ini akan berlangsung pada 29 Februari 2020 ini. So, kepada anda yang free hari tersebut dan teringin sangat nak join program ini jom daftar sekarang!

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSe4PWI9l0_LFPACQFnTNxapxiOhfP1bV0B75uJi-P93hsS_gQ/viewform” query=”embedded=true” width=”640″ height=”1724″ /]

Bina Masa Depan Bersama MVM

Kami amat bersungguh-sungguh dalam misi membangunkan komuniti yang terjejas. Kami mencari individu yang sangat komited seperti anda.

Sertai pasukan kami. Mohon sekarang!

Info Kemanusiaan Terus ke Inbox

Kemaskini terkini projek-projek MVM terus ke inbox emel anda. Banyak perancangan menarik menanti di hari-hari mendatang untuk komuniti MVM.

Usah terlepas peluang untuk bersama-sama kami! Isi maklumat dibawah sekarang.