5 Orang #VolunteerMVM Diperlukan Dalam Program Fantasains

5 Orang #VolunteerMVM Diperlukan Dalam Program Fantasains-Bengkel Sains Untuk Anak Miskin Bandar (September 2020)

 

Hai #VolunteerMVM yang Ohsem,

Unit Volunteer & Community MVM telah mengambil inisiatif untuk menggunakan khidmat #VolunteerMVM dalam pelbagai program yang dijalankan oleh MVM yang bertujuan memanjangkan ikatan perhubungan dan meluaskan jaringan ilmu sesama sukarelawan.

InshaAllah, kali ini MVM akan bekerjasama dengan AJAR dan Yayasan Maghfirah untuk projek Kelas FantaSains di PPR Lembah Subang.

Projek ini juga memberi ruang kepada korporat/institusi/ perseorangan dan masyarakat dalam kerja amal kebajikan dalam membantu anak-anak miskin bandar.

Oleh itu, MVM mencari sukarelawan MVM yang berminat untuk membantu mengajar anak-anak tersebut.

Masa : 8.30 pagi – 1.00 petang
Tarikh : 26 September 2020
Tempat : Dewan Blok C, PPR Lembah Subang 1

Anda yang terpilih akan dihubungi oleh pihak MVM melalui nombor 013 8343 012 / 03 8074 8434 samada panggilan atau whatsapp.

Jadi, apa tunggu lagi. Jom daftar sekarang di bawah :

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSf7LdViWcZe9B62JiXjWP4VB2eIM1T9NJ9nZ9JiCxfRtHPqMQ/viewform” query=”embedded=true” width=”640″ height=”1287″ /]

Bina Masa Depan Bersama MVM

Kami amat bersungguh-sungguh dalam misi membangunkan komuniti yang terjejas. Kami mencari individu yang sangat komited seperti anda.

Sertai pasukan kami. Mohon sekarang!

Info Kemanusiaan Terus ke Inbox

Kemaskini terkini projek-projek MVM terus ke inbox emel anda. Banyak perancangan menarik menanti di hari-hari mendatang untuk komuniti MVM.

Usah terlepas peluang untuk bersama-sama kami! Isi maklumat dibawah sekarang.