Volunteer Diperlukan Dalam Program Penanaman Pokok Bersama SASET

Unit Volunteer Community MVM telah mengambil inisiatif untuk menggunakan khidmat #VolunteerMVM dalam pelbagai program yang dijalankan oleh MVM bertujuan memanjangkan ikatan perhubungan dan meluaskan jaringan ilmu sesama sukarelawan.

Kali ini, sukarelawan MVM sekali lagi dijemput untuk ke program Penanaman Pokok di Cameron Highland yang dianjurkan oleh SASET (Sultan Ahmad Shah Environmental Trust).

Program ini bertujuan memberikan pendidikan tidak formal tentang isu alam sekitar disamping membentuk sahsiah diri serta meningkatkan kesedaran sivik dalam diri masyarakat.

Jom, Sukarelawan yang berkelapangan, bantu kami di Program ini. Jika berminat boleh daftar di bawah ini.

[googleapps domain=”docs” dir=”forms/d/e/1FAIpQLSezLtHwV6booneQTFVki32FpLh-u2kYgAAtC6O-KhQD7cF-eQ/viewform” query=”embedded=true” width=”640″ height=”1280″ /]

 

Bina Masa Depan Bersama MVM

Kami amat bersungguh-sungguh dalam misi membangunkan komuniti yang terjejas. Kami mencari individu yang sangat komited seperti anda.

Sertai pasukan kami. Mohon sekarang!

Info Kemanusiaan Terus ke Inbox

Kemaskini terkini projek-projek MVM terus ke inbox emel anda. Banyak perancangan menarik menanti di hari-hari mendatang untuk komuniti MVM.

Usah terlepas peluang untuk bersama-sama kami! Isi maklumat dibawah sekarang.